Retourbeleid

Retourbeleid

Niet helemaal tevreden over je aankoop? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen per post retourneren.
Wij nemen producten alleen terug onder de volgende voorwaarden:

VOORWAARDEN?

  • U kunt de originele verzenddoos opnieuw gebruiken als deze in goede staat verkeert. Als de verpakking hetzelfde is als de verzenddoos, kunt u deze ook gebruiken als verzenddoos om het product te retourneren.
  • Op het item moeten de originele labels zijn aangebracht of aangebracht en zijn teruggeplaatst in de onbeschadigde originele verpakking.
  • Goederen kunnen tot 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd.
  • Het item vertoont mogelijk geen gebruikssporen.
  • U moet de verzendkosten betalen voor het retourneren van de goederen; niet-vooruitbetaalde zendingen of ongestempelde pakketten worden niet geaccepteerd.

U ontvangt van ons een e-mail zodra wij de retour hebben ontvangen. Wij betalen u binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw zending terug.


Als uw artikel niet wordt geretourneerd volgens de bovenstaande voorwaarden, accepteren we het product niet. Mocht dat gebeuren, dan kunt u uw product ophalen in ons magazijn te Herentals, België. Als u wilt dat uw artikel per post naar u wordt teruggestuurd, moet u de verzendkosten vooraf betalen, neem contact op met onze info@meterdiscount.eu

Artikelen met korting kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

HOE RETOUR JE EEN ITEM?

Stap 1: Plaats het ongebruikte en onbeschadigde artikel terug in de originele verpakking.

Stap 2: Vul dit formulier volledig in. Zonder dit ingevulde formulier kan Pomax uw zending niet verwerken.

Stap 3: Plaats dit formulier in de verzenddoos.

Stap 4: Het verwerken van uw retourzending kan enkele dagen duren. Je ontvangt een e-mail zodra we je retour hebben ontvangen.

Heeft u vragen over het ruilen of retourneren van een artikel? Neem gerust contact op met info@meterdiscount.eu. Houd uw ordernummer bij de hand als en wanneer u dit doet.
Nederlands